No cóż, Takeover się rozpoczęło i przyszła pora na moje wystąpienie. Bardzo lubię słodkie ubrania, ale niestety tym razem trzeba było się ubrać elegancko. Więc pojawiam się w białej koszuli, obcisłych czarnych spodniach wyglądających niemalże jak legginsy i czarnych szpilkach, po chwili wchodzę tak na ring po czym proszę o mikrofon i zaczynam speech:
"Witam wszystkich fanów zgromadzonych dzisiaj w tej arenie, i także tych oglądających na swoich TV w domach. Z powodu nieobecności permamentnej generalnej menadżerki Takeover - ja zostałam wyznaczona tymczasową GM'ką. Nie wiem na jak długo, ale postaram się zrobić co w mojej mocy abyście się nie nudzili. Zobaczycie dzisiaj wiele walk, gdyż jak wiecie, na jedną noc mam możliwość użycia gwiazd Genesis. Najpierw ja będę w akcji przeciwko Torrie Wilson, potem albo AJ Styles albo Randy Orton będzie musiał wylądować na stole, następnie Christian Cage i Boogeyman pozabijają się krzesłami. Jeśli chodzi o walkę wieczoru to zostanie ujawniona dopiero przed jej rozpoczęciem. Na sam koniec zawodnicy będą musieli podpisywać kontrakty. Będzie przy tym obecny Shane McMahon. To by było na tyle - życzę wam wszystkim dobrej zabawy." Po czym schodzę na backstage, wracam do swojej szatni i przebieram się wreszcie w normalny strój, który noszę w ringu.
Ostatnio edytowany przez Ashley ~Sweet Diva~ (2013-08-23 11:45:35)
Ashley chce już wyjść z ringu, stoi praktycznie już na apronie...
JA OD ZAWSZE BYŁEM ZŁY!
Ostatnio edytowany przez Mihau (2013-08-23 12:32:43)

"Jeśli tak dalej pojdzie to będę zmuszona cały czas pożyczać zawodników z Genesis, bo ty na TKO wszystkich wykończysz. Próbowałeś wykonać Con-Chair-To. Myślisz że na to pozwolę? Póki co ten ring jest mój, a ty pracujesz dla mnie. Jeśli chodzi o bliskości z tym zawodnikiem, to nie będę ukrywała że masz w tej kwestii rację. Jednakże jeśli byłby to ktokolwiek inny, także bym zrobiła dokładnie to samo. To była walka *z dyskwalifikacją*. Moją odpowiedzią na twoje ostatnie pytanie jest to, że to była decyzja prezesa i nikt nie może z tym nic zrobić choćby stanął na głowie. A teraz ty zejdź z *mojego* ringu i czekaj cierpliwie na swoją kolej." Po czym rzucam mikrofon i robię to co wcześniej pisałam.
- Tak jest, proszę państwa, GM pieprzy się z Casterem!
- Daruj sobie takie odzywki, póki masz pracę, idioto! - niemal wykrzyknął Gonzalez.
- To była walka z dyskwalifikacją? On uderzył mnie z krzesła pierwszy! Co, już zapomniałaś? Czy może chronisz swojego chłoptasia? Idziesz teraz do niego? - mówił Miuosh, gdy Ashley szła na backstage... Czy po tych słowach się cofnie?

Odwracam się jedynie i bez mikrofonu już mówię uśmiechnięta głośno aby usłyszał - "Może. Ktoś musi mi się chyba pomóc przebrać." Po czym schodzę wreszcie na backstage. Teraz w tym momencie mamy długą przerwę reklamową.
Ostatnio edytowany przez Ashley ~Sweet Diva~ (2013-08-23 12:51:16)