Zapraszam na ring !
Shannon Moore
Chciałem promocji zanim walnę kontrakt
Poszły rakiety na Hiroshimę, jak dla mnie bomba
Dzieciom ujebało ręce, ciężka sprawa, bo
Płakały, że nie mogą bić mi brawa
Chuja prawda, przez rap ciężko dojść do sławy
A hajs wpada do mnie rzadziej niż Enson do Warszawy
Dobre flow, się nie zawieszam na trackach
Ty znów chujowo przyśpieszasz #Rasiak
Fokus po Dodzie ma sos i kaca
Spytaj Palucha czy coś w tym maczał
Ty? Szukasz pomocy? Co za pizda
Ja robię to na własną rękę #onanista
Polski rap mnie dalej rani
Bo raperzy nie widzą rymów podwójnie nawet najebani
Ja jak w death note, zbierać plony mam zamiar
Przy tym dbać o linię #Tony Montana
Chcesz być taki? Dziw Cię bierze
To marzenia, jak to, że kilka dziw Cię bierze, ej
Chcesz mieć niezłe suki?
Jesteś jak sparaliżowany nigdy nie poderwiesz dupy
Ja wbijam na sound system, szczerze z tym jadę
ADM rozkurwia wam wieżę #Bin Laden
*Styl walki High Fyler*
Pojawiam się na rampie, elektryzując publiczność. Tauntuję po drodze na ring i kiedy już wejdę, czekam na gong.
* Kliknij w obrazek aby zobaczyć moje KP *
>> Character Card <<
The Superstar Jack "Jax" Caster
>> Streak <<
0-0-0
>> Osiągnięcia <<
Admin oraz założyciel NGWF
>> Walki <<
brak
Kto ładniej !
Max 350 słów ~~
Shannon Moore
Chcesz mieć niezłe suki?
Więc nadeszła teraz ta chwila. Pierwsza walka przed fanami tej federacji. Co prawda na Velocity, jednak to debiut - więc chwilowo odsyłam swoje wszelkie inne myśli na bok skupiając się na przeciwniku. Mam wrażenie że będzie grał nieczysto, jednak wiem że dam mu radę. I w tym właśnie momencie słychać gong. Zbliżam się powoli do rywala i przez chwilę patrzę mu prosto w oczy. Po czym nagle niespodziewanie uderzam slap'em, okazując brak szacunku. Wiem, że to nie był silny cios - tak więc aby nie dać mu szansy na jakąkolwiek odpowiedź, kopię go w brzuch, a następnie korzystając ze swojej przewagi wagowej, najzwyczajniej w świecie popycham go do narożnika. Kiedy już mam Miuosha ustawionego w tej pozycji, rozpoczynam bezlitosne natarcie szybkimi low kick'ami w brzuch, podczas kiedy sędzia odlicza - raz, dwa, trzy, cztery... i wtedy odsuwam się, śmiejąc się i mówiąc "Musi być pięć!". Po chwili podchodzę, i powtarzam dokładnie ten sam rodzaj natarcia, jednak tym razem odsuwam się szybciej bez komentarzy skierowanych do sędziego, po czym z biegu atakuję oponenta clothesline'm, następnie niemalże natychmiastowo kopię go w brzuch, by się zgiął i usiadł pod narożnikiem. Wtedy cofam się i pobudzam publiczność trzykrotnym tauntem. Kiedy już usłyszę ich doping, biorę rozpęd poraz kolejny i wbijam swoje podeszwy w twarz swojego celu, wykonując dropkick'a. Po tym ataku odciągam go troszeczkę dalej od narożnika, na który zaczynam wchodzić, jednak ostatecznie decyduję się zatrzymać na drugiej linie, aby ten nie zdążył się podnieść. I właśnie z drugiej liny wykonuję Diving Elbow Drop, celując nim w twarz. Teraz mam już idealnie wyznaczony cel, więc skupiam się na tej jednej części ciała - na twarzy. Zaczynam brutalnie stomp'ować leżącego zawodnika właśnie w twarz. Przeciwnik pewnie zacznie zbliżać się do lin, przez co będę musiał przerwać swoje natarcie. Po chwili pomagam mu wstać, zaplątuję jego ręce w liny, po czym wyprowadzam trzy knife edge chop'y, prowadzony przez okrzyki publiczności - "Woo!". Po tych trzech jakże potężnych ciosach, odplątuję ręce przeciwnika, staram się zaciągnąć bliżej środka ringu, gdzie wynoszę go w powietrze i sprowadzam z impetem na ziemię silnym Standing Side Slam'em.
>> Character Card <<
>> Streak <<
0-0-0
>> Osiągnięcia <<
>> Walki <<
brak
Nadszedł moment mojego debiutu. New Generation Wrestling Federation - największa obecnie federacja wrestlingu. Szczyt marzeń każdego młokosa, który dzień w dzień trenuje na ringu, tylko po to, by wystawić swoje ciało na próbę i zniszczenie. Mi się udało - zaliczam właśnie swój debiut i to nie z byle kim - z The Superstar Jax. Nie ma co się oszukiwać - ten przeciwnik jest o wiele bardziej doświadczony, jednakże nie dam mu przewagi. Z przemyśleń wytrąca mnie gong - trzy uderzenia w metal, które całkowicie zmieniają spostrzeganie świata. Patrzę rywalowi prosto w oczy - widzę w nich determinację oraz gniew. Widać, że nie będzie to łatwy orzech do zgryzienia. Podchodzimy do siebie, zaciskając pięści, będąc gotowymi do ataku drugiej strony w każdej chwili. Widać, że mój dzisiejszy rywal nie kwapi się do tego, więc unoszę moją prawą rękę jako zaproszenie do klinczu. Caster przyjął zaproszenie i już po chwili staliśmy na środku ringu, siłując się, starając się zdominować swojego wroga. Udało mi się to poprzez trzy uderzenia kolankiem w brzuch - to osłabiła Jaxa i pozwoliło mi dopchnąć go od narożnika. Tam zacząłem go punchować - cała seria bolesnych pięści poleciała wprost na jego twarz. Sędzia zaczął zdenerwowany odliczać - jeden, dwa, trzy, cztery... Przy czterech darowałem sobie. Złapałem Jacka i ustawiłem go tak, by był plecami do mnie i uderzam go "elbowem", czyli po prostu łokciem, w plecy tak, by odbił się od narożnika. Wtedy obejmuję go porządnie i wynoszę - bam! Wheelbarrow Suplex. Póki co wygrywam czysto, jednak gdybym nie zagrał po swojemu, to nie byłbym sobą - i tyle. Po chwili, wykorzystując to, że Carter jest przy linach, przyciągam go do nich i ustawiam tak, by głowę miał między pierwszą a drugą liną. Stawiam nogę na jego głowę i zaczynam dociskać do pierwszej liny - mówiąc wprost i po polsku, dusić. Sędzia znów zaczyna odliczać i tak samo, jak przy narożniku, puszczam go po czterech. Unoszę prawą dłoń w górę jako taunt i czekam, aż rywal wstanie. Wstał i padł dzięki jednemu kopnięciu wprost pod szczękę - Super Kick! Bam x2!
------
słów: 344
Udało mi się! Pierwsze sekundy, może i minuty, a już prowadzę w ringu federacji, która da mi szansę na lepsze życie. Ona mi da, ale ja moim rywalom nie zamierzam, o czym dzisiejszy przeciwnik za chwilę się dowie. Dowie się, że nie mam zamiaru iść z nikim po drodze i że zamierzam zdominować ring NGWF na zawsze - zamierzam być dominującą siłą. Podchodzę do Jaxa, pomagam mu wstać, łapiąc za głowę i podciągając do góry i wysyłam go Irish Whipem w stronę lin. Gdy do mnie powraca, koszę go mocnym Clotheslinem - tak mocnym, że spadł na głowę! Auć! Publiczność jak jeden mąż wstrzymała oddech - nie wyglądało to dobrze. Sędzia podszedł do niego, sprawdzić, czy wszystko jest okej. Ja jednak nie mam zamiaru dać mu odpoczywać - podchodzę do niego i zaczynam stompować jego głowę, mocno. Sędzia próbuje mnie odciągnąć, co udaje mu się po chwili. Czekam, aż Caster wstanie i gdy tylko to zrobił, podbiegam, wskakuję na jego barki i wykonuję Frankensteiner! Jedziemy dalej! Gdy tylko wstałem, staję przy nim, dwa podskoki i Standing 450 Splash! BAM!
Standing 450 Splash ! OMG ! WOW ! AWESOME ! AMAZING xd.
Mioush come on !
Shannon Moore
Chcesz mieć niezłe suki?
Nie, żeby coś, ale po prostu - jestem świetny! Boski! Normalnie niepokonany! Lotnik wysokich lotów! Dobra, koniec tych gierek słownych - czas powoli zmierzać się ku końcowi Po raz kolejny - ej, serio, czemu on mi nie sprawia chociaż najmniejszych problemów? - podnoszę swojego rywala i łapię go za głowę tak, by jego broda spoczywała na moim ramieniu. W tej pozycji idę z nim do narożnika, "wbiegam" po linach i salto w tył - Contra Code! OMG! OMFG! NIESAMOWITE! JEZU! ORGAZM! Tak, pieniądze fanów wydane na bilety właśnie teraz procentują - a na pewno przyczynia się do tego kolejna, niesamowita akcja, która zapiera dech w piersiach - gdy obydwaj jesteśmy na nogach, wkładam głowę Jaxa między nogi i Canadian Destroyer!
Kontra prze Canadian Destroyer !
Shannon Moore
Chcesz mieć niezłe suki?
Kiedy on się szykuje do wykonania tej akcji, korzystam z przewagi wagowej aby zatrzymać go w połowie drogi, i wycofać na matę Alabama Slam'em.
>> Character Card <<
>> Streak <<
0-0-0
>> Osiągnięcia <<
>> Walki <<
brak
Ahh ci cholerni skaczący po ringu zawodnicy - prawdziwe utrapienie. Jednak sobie długo nie poskacze i nie polata, chyba że ja mu pozwolę. Podnoszę go zachodząc od pleców i trzymając full nelsona, po czym dodając do tego pracę nóg, wynoszę go najwyżej jak się da i wbijam w matę z całej siły Elevated Full Nelson Slam'em. Cóż za impet. Następnie wchodzę na narożnik. Pokażę wszystkim prawdziwe elektryzujące ataki powietrzne. Unoszę ręcę powoli wskazując do góry palcami, jakby instruując w ten sposób przeciwnika aby wstał. Ten wstaje zamroczony, ja szybko opuszczam ręce do dołu, krzyczę w polskim języku - do polskiej publiczności "Ku niebiosom!", i wyskakując niemalże tak wysoko uderzam swój cel prosto w łeb swoją pięścią w locie - wykonując akcję o tej samej nazwie - To The Skies! z użyciem umiejętności Mass Exposure (1/2) ze stylu walki Showman. Takie proste, a potrafi wywołać u publiczności jeden z najgłośniejszych dopingów w historii.
>> Character Card <<
>> Streak <<
0-0-0
>> Osiągnięcia <<
>> Walki <<
brak